Thursday, May 27, 2021

Tänuavaldus

         

TÜ Majandusteaduskonna koduleheküljel ilmus sisukas kirjutis "Vambola                         Raudsepp - 80". Aitäh kolleegidele, kaasteelistele!

Olen elanud Saksa ajal, seejärel nõuka - aastatel, edasi nn Eesti üleminekuperioodil ja nüüd siis vabas Eestis. Okupatsiooniaegadel inimese eneseteostus oli lausa Kolgata tee. 

Õpiaastatel vaesus ja ahistamine võimude poolt, edasi esimesed tööaastad, mil teadustöö kannatas muust maailmast suletuse ja piiratud teabe kättesaadavuse tõttu. Suutsime ka toona kindlustada oma Rahvusülikoolis rahanduse-panganduse alal eestikeelse õppe ja teaduskeele arendamise. 

Iseseisvas Eestis võimalused avardusid, kuid esialgu piirama jäid ikkagi ainelised võimalused. Viimasel kümnendikul olukord normaliseerus ja need olid ka minu kõige viljakamad tööaastad.

Nüüd nö emeriidi staatuses võin tegelda kodu-uurimise ja genealoogiaga, sõnaga oma huvialadega. Tagasihoidlikke tulemusi siingi.

Austatud kolleegid! Teie võimalused eneseteostamiseks on lihtsalt suurepärased. Et kõik õnnestuks - selleks edu, tervist ja rahulolu saavutatust! 

                                                                    

                                                                          Lugupidamisega Vambola Raudsepp.

No comments:

Post a Comment